Velkommen

Velkommen til vores hjemmeside

Vi er en lille hobbybetonet  kennel, vi har siden 1983 beskæftiget os med schæferhunde.

Vores mål er at opdrætte fysisk og psykisk sunde, livsglade hunde, der kan begå sig både på træningspladsen og på udstillinger, men ikke mindst som familiehund.
Vi anvender kun avlskårede dyr, som er fri for hofteledsdyplasi og albueledsartrose. Dvs. at de er avlet efter Schæferhundeklubben for Danmark og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger.

Vores hvalpe vokser op under familiære forhold. De fødes indenfor i vores bryggers og her bor de indtil de er 5-6 uger gamle, hvorefter de flytter ud i annekset. Her opholder de sig, når de ikke er indefor sammen med os eller udenfor at lege.

Vi lægger stor vægt på at de får så mange oplevelser som muligt, inden de ”flytter hjemmefra”. Vi er nabo til Saksild Skole, deres ”grønne” legeplads grænser op til vores have. Hvalpene har som regel besøg af skolebørnene i små "hold" et par gange, i den tid, de opholder sig hos os.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.12 | 08:47

Hej Henrik - nej, desværre vi har p.t. indstillet avlen, så ingen hvalpe.
mvh
Annette

...
29.12 | 04:38

Hej,
Jeg vil bare lige høre om hvornår i forventer at få et nyt kuld hvalpe, for vi står og skal bruge en omkring marts 2018.

...
17.10 | 17:29

Hej undskyld ventetiden men lige to billeder af exel verdens bedste hund

...
20.05 | 00:30

Hej Hanne - Jack er ikke solgt endnu, men korresponderer med en interesseret køber, Du må meget gerne ringe til mig på tlf. 2031 8161 mvh. Annette

...
Du kan lide denne side